Våra tjänster

Vi finns här för dig och dina behov

Oavsett om det är byte av ett helt tak eller en mindre reparation så finns vi här för dig och dina behov. Något som gör KR Bygg och Montage extra unika är att vi har vår egna plåtverkstad där vi kan anpassa plåten efter ditt hus. 

Totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad där vi ansvarar över hela projektet från början till slut och kopplar in de andra aktörer som behövs längs vägen. Tillexempel VVS, elektriker o.s.v.

Plåtverkstad

Vi har vår egna lilla plåtverkstad i Ubbhult där vi bockar plåt till efter önskemål och behov vid exempelvis fönstermontage och takbyten.

Bygg & Montage

En viktig del inom totalentreprenaden   innebär att vi både kan bygga nytt och rusta upp men också installera och montera allt ifrån kök, dörrar och fönster.

Expertis och omsorg för hållbara resultat​

Vårt dedikerade team av erfarna och kunniga snickare strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi använder endast de bästa materialen och de senaste teknikerna för att leverera fantastiska och hållbara resultat. Oavsett om det handlar om en enkel reparation eller en omfattande renovering, är vi redo att ta oss an ditt projekt med expertis och omsorg.

Rulla till toppen